16.1.2017

Extra: 2. sukupolven talo

Vihdoinkin Oceaneilla oli rahaa kunnon remonttiin. Tai siis... "remonttiin", pistin koko talon maan tasalle ja rakensin uuden. Talo on kyllä vielä hieman keskeneräinen, sen tulette huomaamaan kuvia katsoessa. Halusin kuitenkin esitellä talon jo tässä vaiheessa, niin on sitten helpompi seurata tarinaa. Ja tämän rakentamiseen minulla meni noin viisi tuntia ja rahaa perheelle jäi lopuksi 59§.

Nämä mun talot näyttää monesti aikamoisilta laatikoilta ulkoapäin. Ja laitan ulkoseinien laudoituksen yleensä vasta viimeisenä, joten siihen ei ollut tässä vaiheessa enää varaa :D

Ja sitten alakerta:
Eteisessä ei ole mitään kovin erikoista. Yleensä jätän ne kokonaan rakentamatta, koska eihän simit oikeasti tarvitse eteistä.

 Tässä on aulaa / olohuonetta. Vasemmalla olevasta leveästä oviaukosta pääsee keittiöön. Ja kuvan vasemmasta reunassa pilkottaa vähän kylpyhuoneen ovea. Oikeassa reunassa on vanhempien makuuhuone.

Virallinen olohuone-nurkkaus. En ostanut Oceaneille vieläkään tv:tä, koska minua ärsyttää, kun sitten simit vain kokoajan katsoo sitä.

Ja olohuone eteisestä päin.

Sitten muutama kuva keittiöstä:

 Keittiön vieressä on pesuhuone.

Vanhempien, siis Tianan ja Esan, makuuhuone on keittiötä vastapäätä. Ja sieltä kuljetaan sitten vauvan / taaperon huoneeseen.


Ja sitten yläkertaan...
Niin, tässä välissä ne rahat sitten loppuikin kesken. Tänne on siis vielä tulossa kylpyhuone, lastenhuone, työ/harrastehuone ja muutama muu makuuhuone (jossain vaiheessa pitää laajentaa vielä lisää...). Yhden makuuhuoneen sainkin jo yläkertaan tehtyä. Ja tuo toinen ovi vie pienelle parvekkeelle, jossa ei ole mitään kalusteita.

Tässä siis yläkerran makuuhuone. Sisustin sen tismalleen samoilla kalusteilla, mitä vanhassa talossa teinityttöjen huoneessa oli.

Ylempien kuvien ottamisen jälkeen pelasin Simsiä vielä pari tuntia, niin saatiin tienattua ulkolaudoituskin taloon.

Mitäs pidätte? On ainakin selkeämpi ja helpompi pelattava, mitä edellinen talo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti