11.1.2017

6. Ahdistelua

sims 4
Travis oli murheen murtama. Kaksosten syntymäpäivä ja poismuutto olivat olleet sellaista hässäkkää, että hän oli unohtanut omat syntymäpäivänsä! Nyt hän oli vanha äijänkäppänä, fossiili, ikäloppu...

sims 4 lc ocean
Hannah lohdutti miestään. "Minulle sinä olet edelleenkin maailman komein sim maailmassa. Ja ajattele, mitä kaikkea olet saavuttanut; meillä on kolme hienoa tytärtä ja menestyt työssäsi."
Travis oli hyvillään, eihän hänellä tosiaan olisi mitään hätää. 

lc ocean
 Tiana oli kyllästynyt vanhaan hiustyyliinsä ja kasvattanut polkkatukan pois. 

lc ocean
Tiana vietti onnellista lapsuutta. Hän oli turhaan jännittänyt koulun alkua, sillä hän oli saannut paljon kavereita ja kaikki olivat lähinnä kiinnostuneita hänen sinisestä ihostaan.

lc ocean
"Hei iskä, ootko varma että sun kannattaa syödä sipsejä aamupalaksi?" Ne ei oo kovin terveellisiä", Tiana valisti ja Travis oli tukehtua ruokaansa.

lc ocean
Tiana oli odottanut syntymäpäiväänsä niin kovasti, ettei ollut saanut jännitykseltään edes nukuttua. Vihdoinkin päivä koitti!

lc ocean
lc ocean
Hänestä kasvoi ihastuttava sim, koulun pojat juoksivat hänen perässään. Tianan elämäntavoitteeksi tuli sama kuin isällään, tietokonenero. Luonteenpiirteiksi hänelle tuli nopea oppija ja tuittupää. Aiemmin saatu luonteenpiirre oli ulospäinsuuntautunut.

(Mikähän näitä 2. sukupolven tyttöjä vaivaa? Petra on ilkimys, Ellen katala ja lapsikammoinen, ja Tiana tuittupää...)

lc ocean
Oceanin perheellä alkoi vihdoinkin olla hieman säästöjä. He olivat jopa voineet ostaa uuden tietokoneen, vanhan ja hitaan laatikon tilalle.

lc ocean
 Petra kävi silloin tällöin lapsuudenkodissaan vierailulla. 

lc ocean
Tianan tuittupäisyys nousi välillä esiin. Onko tuonkin nyt pakko rampata täällä, eikai se havittele mun paikkaa perijänä, hän mietti. 

lc ocean
Travis oli päässyt ikäkriisistään yli. Hän oli saanut ylennyksen, ja oli nyt itsenäinen konsultti. 

lc ocean
"Hei Tiana, me tässä äitisi kanssa mietimme, vieläkö olet kiinnostunut perijän tehtävästä?", Travis kysyi eräänä iltana.
"Miten niin?! Totta kai. Oletteko tulleet katumapäälle? Petra ei sitä paikkaa ainakaan saa!" Tiana ärjyi säikähtäneenä.
"Voi, ei toki. Me vain halusimme varmistaa että haluat sitä. Olit aika pieni, kun kerroimme tehtävästä sinulle", Travis naurahti. Teinit ottivat kaikki niin tosissaan. Tiana varsinkin.

lc ocean
 Hannah halusi juhlistaa miehensä ylennystä, ja vei tämän treffeille Oasis Springsin uuteen baariin. 

lc ocean
Travis sai edelleen hänen päänsä pyörälle, kaikkien näiden vuosien jälkeen. 

lc ocean
Travis pursusi ylpeyttä. Hän oli ollut ylpeämpi vain tyttäriensä syntymien jälkeen, kun oli saanut heidät käsivarsilleen ensimmäistä kertaa. Travis oli nimittäin saannut elämäntavoitteensa suoritettua, hän oli nyt tietokonemoguli! Hän sai tästä hyvästä uudeksi luonteenpiirteekseen webmaster. Tiana katsoi isänsä työskentelyä ihaillen, hän halusi olla jonain päivänä yhtä taitava kuin Travis.

Tianan ihailusta huolimatta, Travisin mielessä kummitteli edelleen tytön sipsikommentti. Niinpä hän valitsi uudeksi tavoitteekseen tulla kehonrakentajaksi! Aika kunnianhimoista tuolla iällä...

lc ocean
Vihdoin oli myös Hannahin vuoro vanhentua. Hän ei ollut ollenkaan pahoillaan, vaan odotti uutta elämänvaihetta innolla.

lc ocean
lc ocean
Hannahista tuli reipas muori. Hän uskalsi vihdoin ja viimein leikkauttaa pitkät hiuksensa. Eläkkeestä hän ei haaveillut vielä, sillä hän oli saanut (taas) ylennyksen ja oli nyt sinfoninen jousisolisti. Hän halusi edetä musiikkiurallaan niin pitkälle kuin mahdollista.

Oceanien talossa tehtiin jälleen pientä pintaremonttia...
lc ocean
Vanhempien huoneessa oli uudet tapetit ja vanhukset saivat myös tästä eteenpäin nukkua Tom of Finland -lakanoissa.

lc ocean
 Tianan huoneessa vaihtui myös tapetit ja sänky lakanoineen.

lc ocean
Lisäksi toinen ylimääräinen sänky myytiin kirpputorilla ja tilalle hankittiin työpöytä. Vihdoinkin Tianan ei enää tarvisi tehdä läksyjään pienen ruokapöydän ääressä.

lc ocean
Ellen kävi pitkästä aikaa vierailulla.
"Hei iskä, Petra sanoi että sinä ja äiti ootte vanhentunu, onnea!"
Travis kiitteli kovasti ja huomasi, kuinka ikävä hänellä olikaan ollut keskimmäistä tytärtään.

lc ocean
Tiana oli nipin napin kasin oppilas. Ei siksi että olisi ollut tyhmä, mutta yhtenä koulun suosituimpana tyttönä oleminen vaati veronsa. Hannah auttoi häntä välillä läksyissä, vaikka moni asia ei ollutkaan enää kovin tuoreessa muistissa. Välillä hän huomasi tyttärensä olevan paljon fiksumpi, kuin hän itse. Hän tajusi, ettei ollut enää nuori.

lc ocean sims 4
Travis lähti eräänä päivänä Oasis Springsiin salille ja Tiana lähti mukaan kaupungille. Hän kävi tutustumassa paikalliseen baariin, mutta oli aika pettynyt. Paikka vaikutti viihtyisältä, mutta siihen aikaan päivästä siellä oli asiakkaina vain muutama pubiruusu, ei ketään mielenkiintoista juttukaveria.

lc ocean sims 4
Tiana lähti pian ulos, etsimään parempaa seuraa. Hän jutteli hetken aikaa jonkun paikallisen kanssa.

lc ocean
Keskustelun sävy muuttui kuitenkin äkkiä hyvin kiusalliseksi ja turhan lirkuttelevaksi. Mies oli kuitenkin nelikymppinen! Tianaa vavisutti ja hän torjui miehen kertomalla, että hänen isänsä odottaa. Sitten hän lähti kiireesti hölkkäämään kohti kuntosalia.

lc ocean
Hän päätti karisuttaa ikävän tunteen juoksumatolla. Kauaa hän ei kuitenkaan saanut olla rauhassa, kun paikalle ilmaantui ihailijajoukko. He olivat kuitenkin vain vähän häntä vanhempia, komeita lihaskimppuja, joten hän oli otettu saamastaan huomiosta. Travis katsoi avuttomana vierestä, kuinka nuoret miehet piirittivät hänen pikkutyttöään.

lc ocean
Tiana tutustui salilla pariinkin komeaan mieheen, Aleksiin ja Esaan.

lc ocean
Parin päivän päästä Tianan kännykkään soitti tuntematon numero.
"Haloo..? Tiana puhelimessa", hän vastasi.
"No hei Tiana! Täällä Joonas Hakkarainen. Tapasimme pari päivää sitten, muistatko?" Miesääni vastasi.
Voi paska, Tiana ajatteli. Se oli se ällöttävä punahiuksinen mies Oasis Springsistä!

lc ocean
"Mistä oot saannu mun numeron?" Tiana tiuskaisi.
"Voi pupunen, minulla on keinoni. Voin paljastaa sen sulle, jos lähtisit joku päivä kanssani kaupungille? Voisin vaikka hakea sut koulusta", Joonas jatkoi leppoisasti.
Tiana löi luurin korvaan. Miten hänelle voi sattua näin? Hän oli jutellut miehelle vain pari minuuttia. Toki, hänet oli varmasti helppo löytää, lähikaupungeissa ei varmasti asunut toista Tianaa, jolla olisi sininen iho...

lc ocean
Tianaa ällötti. Miten tuollaisia simejä oli olemassa? Hän yritti taas karistaa ikävät ajatuksen kuntoilun avulla. Tällä kertaa se ei ollut yhtä helppoa. Ainakin hänellä oli nyt motivaatio kohdallaan, hän halusi tarpeen vaatiessa osata lyödä kunnolla ja kovaa!

2 kommenttia:

  1. Hiii, tutunnäköisiä teksturointeja:D http://hikennelonen.blogspot.fi/2015/04/ikaan-kuin-toiveesta-mustavalkoisia.html sain aika helposti tehtyä mukavammat versiot muumilakanoista:) Vaativat tosin eri meshin, mutta joo, toivottavasti pidät!

    Onnea LC:llesi!

    VastaaPoista