2.1.2017

1. Hannah Ocean

Olen jo monta vuotta haaveillut itsekin kirjoittavani LC:tä julkiseksi ja vihdoinkin otin härkää sarvista. Olen kirjoittanut blogia monta vuotta, mutta huomaan jo nyt, että LC:n kirjoittaminen on aivan erilaista. Tämä voi siis näin alkuun olla hyvinkin hapuilevaa, kun vasta haen omaa tyyliä. Heti ainakin huomasin, että kuvia pitää ottaa enemmän. Pidemmittä puheitta, nyt tarinan pariin!

Tässä on Hannah. Hän on Oceanin suvun kantaäiti. Luonteeltaan hän on itsevarma, perhekeskeinen, ulkoilmasim ja puoleensavetävä. Tavoitteena hänellä on löytää oma sielunkumppani.

Hannahin äiti kuoli tämän ollessa vauva, eikä hän muista äidistään mitään. Hannah asui siis kahdestaan tiedemies-isänsä kanssa, vaikka isä ei monesti ollutkaan henkisesti läsnä. Hän teki jopa joitain kokeita Hannahille, mistä hänen sininen ihonvärinsäkin johtuu. Hänen isänsä oli pistänyt häneen sinigeeniä, mutta jotain meni pahasti vikaan ja geeni ei haihtunutkaan päivän kuluessa, kuten oli tarkoitus. Kaiken hyvän lisäksi hänen sukunimensä vielä sattuu olemaan Ocean, meri. Siinä oli kiusaajille helppo saalis, mutta Hannah oli vahva persoona ja vähät välitti pilkkaamisesta. Hänestä kasvoi myös hyvin itsenäinen, koska välit isään eivät olleet kovin hyvät.

Hannah päättikin, että kun kasvaa nuoreksi aikuiseksi, hän muuttaa pois kotoa. Ja vihdoin se päivä koitti! Hän päätti muuttaa mahdollisimman kauas isästään ja pienestä kylänpahasesta, missä oli nuoruutensa viettänyt. Hannah valitsi uudeksi kotikaupungikseen Newcrestin. Hän toivoo löytävänsä oman prinssinsä, jonka kanssa voisi perustaa perheen - onnellisen ja välittävän sellaisen.

Hannah osti ison tontin, jossa oli pieni talo. Tämän jälkeen hänelle jäi 11 500§ sisustamiseen ja elämiseen. Hannah tunsi olonsa hieman avuttomaksi, vaikka hän olikin itsenäinen ja tottunut olemaan omissa oloissaan, oman talon hoito tuntui suurelta vastuulta.

Hannah päätti tutustua uuteen naapurustoonsa ja jututtaa vähän vastaan tulevia simejä. Hän tapasi muun muassa komean miehen, Travis Scottin, jonka kanssa olisi voinut jutella pidempäänkin. He vaihtoivat jopa numeroita, Travis oli ulospäinsuuntautunut persoona ja tutustui mielellään uuteen naapuriin.

Hannah piti Newcrestistä. Se oli sopivan rauhallinen, mutta kuitenkin sen verran iso, että vähän erilaisemmallakin ihonvärillä varustettu sim sai olla kohtalaisen rauhassa. Hannah aloitti myös työt viihdyttäjän uralla, mutta ei vielä tiennyt, haluaisiko tulevaisuudessa olla kuulu-koomikko vai viilee-viulisti.

Hannah alkoi viettää yhä enemmän aikaa komean Travisin seurassa, joka vaikutti kaikin puolin täydelliseltä kumppanilta.

Ja niin hän koki myös ensisuudelmansa, ensitreffeillä Travisin kanssa. 

Hannah nautti elämästään, Travisin kanssa sujui hyvin, ja töissäkin hän oli jo onnistunut saamaan ensimmäisen ylennyksensä. Hän oli myös alkanut kasvattamaan omaa pientä puutarhaansa, ulkoilmasim kun on.

Hannah oli hyvin varma tunteistaan, ja eräänä iltana kun he viettivät Travisin kanssa aikaa Hannahin asunnolla... Hannah otti ja kosi Travisia! Travis oli pyörtyä onnesta, ja oli vähän pahoillaan, koska hänen mielestä kosiminen olisi miehen tehtävä. Travis ei halunnut jäädä kakkoseksi tässä asiassa ja tahtoi osoittaa Hannahille olevansa tosissaan. Niinpä he päättivät heti pistää hynttyyt yhteen ja mennä naimisiin! He olivatkin nopean toiminnan simejä.

Hannah oli onnensa kukkuloilla löydettyään Travisin kaltaisen miehen rinnalleen. Travis on luonteeltaan itsevarma, nörtti, ulospäinsuuntautunut ja nopea oppia. Hän työskentelee teknologia-alalla ja hänen tavoitteenaan on olla suuri tietokonenero.

He tosiaan olivat nopean toiminnan simejä, sillä Hannahin maha alkoi pian pyöristyä. Tulevat vanhemmat olivat hyvin iloisia tulevasta pienokaisesta.


Mitä piditte ensimmäisestä osasta? Onko tarinan eteneminen liian nopeaa? Pistäkäähän risuja ja ruusuja sekä vinkkejä tulemaan. Seuraavassa osassa päästäänkin jo näkemään Hannahin ja Travisin esikoinen, sekä miten vauva-arki lähtee sujumaan Oceanin perheeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti