9.1.2017

5. Perijän valinta

Tiana oli kaikkien silmäterä. Hän oli kiltti tyttö ja kaikkien kaveri. Travis osteli tyttärelleen jatkuvasti leluja ja muita pieniä lahjoja. Hannah sanoi, että Travis lellisi tytön piloille, mutta ei ollut asiasta oikeasti pahoillaan. Hänelle oli tärkeintä, että hänen tyttärensä olisivat onnellisia.

Travisista oli vuosien saatossa kehittynyt aikamoinen tietokonevelho. Hän oli juuri saanut ohjelmoitua ensimmäisen mobiilisovelluksensa ja sai siitä mukavasti lisätienestiä.

Hannah oli jälleen kerran saannut ylennyksen, uutena ammattinimikkeenään ammattipianisti. Hän sai myös bonuksena arvokkaan antiikkiflyygelin.

Hannah yritti jatkuvasti udella Petralta, joko tämä olisi löytänyt itselleen poikaystävän - tai edes sopivan ehdokkaan. Joka kerta hän joutui tyytymään nauruun ja kieltävään vastaukseen. Petra oli tunnollinen tyttö, joka tykkäsi viettää aikaa uppoutuneena omiin puuhiinsa.

Elleniltä Hannah ei edes uskaltanut kysyä mitään seurustelukumppanista. Hän oli kyllä Travisin kanssa pistänyt merkille, että Ellen ei ainakaan poikien perässä juossut. Ehkä hän kammoksui lapsia niin kovasti, ettei halunnut ottaa pienintäkään riskiä.

Petran keräilijän luonne oli alkanut nostaa päätään. Vapaa-aikanaan hän kulki luonnossa, etsien sammakoita ja kaikkia pikkuaarteita. Hän olikin löytänyt erinäisiä kristallinpalasia ja mielenkiintoisen aarrekartankin.

Lisäksi Petra oli löytänyt myös muutaman aikakapselin ja hän antoi kaikki löytämänsä nuket Tianalle lahjaksi.

(Mun mielestä näitä on oikeasti hauska keräillä, mukava yksityiskohta pelissä.)

Ellen puolestaan oli löytänyt oman kutsumuksensa... Hän kiusasi kaikkia ja jatkuvasti. Hänellä oli muutama tarkkaan valittu ystävä, muut simit olivat hänelle pohjasakkaa. 

Hän kävi välillä myös purkamassa vihaansa Tianan Lohis-leluun. Näin niinkuin paremman puutteessa.

Viimeisenä iltana ennen kaksosten syntymäpäivää, Hannah ja Travis vihdoinkin ottivat perijä-asian puheeksi.
"Noniin tytöt, me olemme äitinne kanssa kovasti pohtineet, kenestä tulisi sukumme jatkaja", Travis aloitti.
"Niin, ja olemme päättäneet, että perijä olisi Tiana. Eihän teillä ole mitään sitä vastaan?" Hannah jatkoi.
"Tiana sopii siihen hommaan mainiosti", siskokset vastasivat kuin yhdestä suusta.
"Asia on siis sillä selvä. Kunhan vain juttelen Tianalle vielä...", Hannah sanoi ja murehti, ymmärtäisikö sen ikäinen lapsi asiaa kunnolla.

"Kuules Tiana, huomennahan on Petran ja Ellenin syntymäpäivä... Ja he muuttavat pois kotoa...", Hannah nielaisi. "Niin me ajattelimme isäsi kanssa, että sinä olisit loistava perijä. Voisit asua täällä kotona ja perustaa oman perheen ja aikanaan sinun lapsesi jatkaisi sukua. Miltä kuulostaa?".
"Joo, tosi kiva. Mä oon jo päättänyt, että mä meen isona meidän luokan Niilon kanssa naimisiin, ja meille tulee ainakin kymmenen lasta!" Tiana huudahti.
"Öm, no sehän on hienoa... Asia on siis sovittu?", Hannah varmisti.
"Joo joo", Tiana vastasi ja syventyi taas läksyihinsä.

Seuraava ilta oli hyvin tunteellinen, Hannah kyynelehti, kuinka linnut lentäisivät perästä. Ellen yritti kyllä selittää, että he muuttaisivat vain parin korttelin päähän. Travis ohjeisti tyttöjä olemaan kilttejä ja nöyriä muita simejä kohtaan, ja hän loi erityisen silmäyksen Elleniä päin. 

Niinpä tytöt puhalsivat kynttilät sammuksiin ja astuivat aikuisen saappaisiin. 

Petrasta kasvoi tyylikäs nuori nainen. Viimeiseksi luonteenpiirteeksi hänelle tuli ilkimys. Muita luonteenpiirteitä hänellä olivat keräilijä, nörtti ja luova. Ja tavoitteena hänellä oli tulla kalastajaässäksi.

Ellenistä tuli mielestäni todella kivan näköinen. Hänen uusin luonteenpiirteensä on nero, muut luonteenpiirteet ovat nörtti, katala ja lapsikammoinen. Ja hänen tavoitteenaan on olla yhteiskunnan vihollinen.

Kaksoset päättivät muuttaa saman katon alle, pienen matkan päähän lapsuudenkodistaan.

Mitäs mieltä olette perijävalinnasta? Otin ehkä pienoisen riskin, kun Tianalta ei vielä tiedä kaikkia luonteenpiirteitä. Täytyy vain toivoa, että sillä on parempi onni arvonnassa mitä siskoillaan :D

2 kommenttia:

  1. Tää vaikuttaa kivalta tarinalta, milloin jatkoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylihuomenna (11.1.) tulee taas seuraava osa. Kiva että pidät :)

      Poista