7.1.2017

4. Uusi perheenjäsen

Hannahin synnytys oli käynnistynyt! Nyt hän ei ollut yhtä uhkarohkea kuin viime kerralla, vaan lähti sairaalaan synnyttämään. Vanhemmalla iällä synnytykseen liittyi niin paljon enemmän riskejä, eikä hän halunnut että mitään sattuisi.

Synnytys oli sujunut hyvin ja Hannah pääsi parin päivän päästä kotiin pienokaisen kanssa. Tyttövauvan nimeksi tuli Tiana. Hannahia hieman huoletti tyttärensä pärjääminen maailmassa sinigeenin kanssa, mutta ainakin Tianalla olisi paljon parempi tukiverkosto, kuin hänellä oli aikoinaan. 

Tässä välissä Oceanien talo koki pienen remontin:
Kaksosille tehtiin uusi makuhuone, eikä heitä haitannut se, että joutuivat edelleen jakamaan huoneen yhdessä. He sisustivat huoneen yhteistuumin, ilman sen suurempia riitoja.

 Pesuhuoneen paikkaa vaihdettiin kokonaan, ja sen jättämään välitilaan siirrettiin flyygeli.

Pesuhuone päätyi keittiön nurkkaan. Varsinaista olohuonetta heillä ei ole ollenkaan, mutta jostain oli vain pakko karsia. Hannah ja Travis päättivät, että tällainen remontti saa riittää, tuleva perijä saa sitten myöhemmin remontoida talon mieleisekseen.

"Hei apuaa, Tiana itkee, mitä mä teen..?". Ellen oli päätynyt tilanteeseen, mihin vannoi ettei joutuisi. Isä oli töissä, Petra ulkona ja äiti suihkussa. Ja vauva itki. 

"Nooin, ei mitään hätää. Sisko tässä. Lämmitettäiskö sulle vähän maitoa?", Ellen puheli Tianalle. Pienet vauvat ovat yllättävän simppeleitä, hän tuumi. Mutta tämä ei kyllä jäisi tavaksi.

Travis oli päässyt ruuhkavuosien kuluessa vähän pyöristymään, joten hän osti itselleen nyrkkeilysäkin. Tosin, taisi käydä niin, että säkkiä on tähän mennessä käytetty vain tämän ensimmäisen kerran... 

Petra oli aivan hullaantunut pikkusiskoonsa. Oikeastaan koko perhe pyöri Tianan ympärillä. Tianan kanssa Petra sai hyvää harjoitusta ja haaveili jo omista lapsistaan. 

 Teinit, tarviiko muuta sanoa?

Hannah oli taas saanut ylennyksen. Nyt hän on tosimuusikko. 

Ja vihdoin oli myös Tianan aika kasvaa...
Hänestä tuli yhtä nätti kuin siskoistaan. Lapsuusajan tavoitteeksi hänelle tuli päästä taiteen ihmelapseksi, kuten sisarensa aikanaan. Jää nähtäväksi, pääsisikö Tiana jopa toteuttamaan tämän tavoitteen. Ensimmäiseksi luonteenpiirteeksi hänelle tuli ulospäinsuuntautunut.

Tianaa jännitti ensimmäinen koulupäivä ja hän mietti mitä muut sanoisivat hänen ihostaan.
"Jos sinua kiusataan, voit vähän uhkailla, että vaarisi tulee ja muuttaa heidät kakan väriseksi. Se auttaa, luota minuun.", Hannah neuvoi. Vihdoinkin hän pääsi jakamaan hyväksi havaittuja sutkautuksiaan!

Vauvana Tiana oli ollut ihan kiva, mutta lapsena hän oli suorastaan raivostuttava. Hän teki jopa läksynsä Ellenin sängyllä. Ellen tuumi, että Tiana varmasti huomasi ettei hän pidä lapsista ja käyttäytyi tahallaan noin ärsyttävästi.

Ellen ei saanut edes nukkua rauhassa, kun Tiana tunki hänen ja Petran huoneeseen. Niinpä hän lähti vihaisena kouluun, purkamaan kiukkuaan opettajille. 

(Lasten oleskelu samassa huoneessa toi ihan oikeasti lapsikammoiselle simille vihaisen mielialan. En olisi uskonut että se olisi ihan näin paha.)

Ellenin ystävä Aada kävi heillä edelleen monesti kylässä, vaikka olikin jo ehtinyt kasvaa nuoreksi aikuiseksi. Elleniä tämä harmitti suuresti, koska oli hieman ihastunut tähän kauniiseen simiin.

Travis raukka. Hän oli usein töistä tullessaan erittäin väsynyt ja monesti myös myöhästeli töistä, koska oli nukkunut pommiin. Nyt hän oli kuitenkin päässyt suuntautumaan Teknologiaguru-uralla, ja suuntautunut Nousuyrittäjäksi. Hänen uusi ammattinimikkeensä oli Seuraava iso nimi?.

Koska Aada oli tällä hetkellä tavoittamattomissa, Ellen oli alkanut viettää enemmän aikaa Irmelin kanssa.
"Tiedätkö, en ole koskaan tavannut ketään niin upeaa simiä, kuin sinä", Ellen lirkutti.
Irmeli oli hyvin otettu saamistaan kehuista, mutta hetken päästä hänkin kasvoi nuoreksi aikuiseksi. Ellen harmitteli huonoa tuuriaan, kaikki kauniit naiset olivat häntä vähintään viisi vuotta vanhempia.

Hannahin puutarha oli hieman unohtunut vauva-arjen ympärillä. Nyt kun Tianakin oli lapsi, Hannah saattoi taas keskittyä enemmän kasveihinsa.

Joskus, kun Ellenillä oli hyvä päivä, hän saattoi jopa vastata Tianan halaukseen. Olihan tämä kuitenkin Ellenin sisko, vaikka olikin raivostuttavan ikäinen. 

Eräänä päivänä Travis sai kutsun Ellenin luokkakaverin, Nikon syntymäpäiväjuhliin. Se oli hieman outoa, koska hänen tyttäriään ei oltu kutsuttu. Siitä huolimatta Travis päätti mennä juhliin, pääsisipä välillä näkemään muitakin kuin perhettä ja työkavereita.

 Juhlat olivatkin loppupeleissä aika tylsät, ja muut vieraat mitä kammottavampia tapauksia.

Ja synttärisankarista kasvoi mitä rumimman näköinen otus. Hänestä ei ainakaan tulisi Oceanien tytöille sulhasta. 

Petran työt kahvilassa sujuivat hyvin ja hän oli löytänyt tasapainon koulun ja työn välille. Hän oli juuri saannut ylennyksen ja oli nyt Latten taitaja. Ylennys ei kuitenkaan sillä hetkellä kauhesti lämmittänyt mieltä, sillä Ellen oli suututtanut hänet aamulla, jollain tyhmällä pikkujutulla.

 Sisarukset kuitenkin aina sopivat riitansa ja ymmärsivät toistensa oikkuja.

Kaksoset päättivät lähteä baariin eräänä lauantai-iltana. Mitään sen kummempaa sillä reissulla ei kuitenkaan sattunut, muut asiakkaat olivat hieman liian vanhoja tytöille.

Hannah ja Travis ottivat myös pienen irtioton arjesta. He kävivät treffeillä juhlistamassa pitkää avioliittoaan. He kävivät samassa baarissa, missä olivat olleet ensitreffeilläkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti