4.4.2017

13. Suuria unelmia

Vihdoin ja viimein sain tämän osan tehtyä! Yritän nyt päästä aktiivisempaan rytmiin, vaikka kouluhommat pitäisi ennättää tehdä.

****

Viivi oli sytyttänyt tulipalon pilalle menneellä kokeella ja Tiana oli kuullut tyttärensä huudot ja juossut yläkertaan. Vielä jokin aika sitten Tiana olisi lamaantunut kauhusta, mutta nyt hän lähti suurella tarmolla pelastamaan tytärtään ja taloaan, tulta pelkäämättä.

Viivi oli jonkin aikaa melko ärsyyntynyt siitä, kun ei voinut tehdä tärkeitä kokeitaan. (Oikeastaan hän vaikutti siltä, että voisi sytyttää uuden tulipalon, jos ei pian saisi uutta kemistinpöytää). Oceanit ostivatkin pian uuden pöydän, tulipalosta saamillaan vakuutusrahoilla.

Kaiken kiireen keskellä Tianalla ja Esalla riitti yhä aikaa toisilleen. Heidän välinsä olivat taas lämmenneet hurjasti, kun Tiana oli alkanut parantumaan masennuksesta.

Viivi oli saanut uuden pöydän ja jatkoi kokeitaan tyytyväisenä.

Eräänä aamuna Benjamin oli halunnut testata siskonsa kemistinpöytää, mutta huonoin tuloksin: hänkin joutui pian huutamaan apua, ja Esa juoksi kiireesti yläkertaan.

"Aijai,voi ei, mitä me nyt tehdään? Miksi Tiana on töissä juuri nyt?" Esa tuskaili hädissään. Tulipalo vain suureni ja Benjamin huusi vieressä "Isä tee jotain!".

Niinpä Esa vihdoinkin tarttui palosammuttimeen ja sai kuin saikin liekit taltutettua,

Viivi oli aluksi vihainen Benjaminille, hän pelkäsi että vanhemmat eivät enää ostaisi hänelle uutta pöytää, nyt kun sellainen oli aiheuttanut jo kaksi tulipaloa. Lopulta vanhemmat suostuivat ostamaan vielä yhden pöydän ja rauha palasi sisarusten välille.

Tianalla oli nykyään tarmoa tehdä vaikka mitä. Hän oli myös melkoinen kokki ja loihti milloin mitäkin hienouksia ruokapöytään.

Esa oli hieman höpsähtänyt. Hän vietti paljon aikaa puutarhassaan kasveille jutellen. Ja hän oli aiemmalta ammatiltaan keksiä, joten jos hän sai päähänsä testata leikkimisen vaikutusta kasvien hyvinvointiin, hän ei pelännyt toteuttaa sitä.  Ajattelivat naapurit sitten mitä tahansa.

Benjamin oli hyvillä mielin. Tänä iltana olisi vihdoinkin hänen syntymäpäivänsä. Hänellä oli suuria unelmia ja hän halusi jo päästä toteuttamaan niitä.

Hän ei olisi voinut olla itsevarmempi, kun marssi kohti keittiötä, minne vanhemmat häntä huhuilivat.

Ja niin hän puhalsi kynttilät sammuksiin.


Benjaminista kasvoi oikein komea teini! Elämäntavoitteena hänellä on musikaalinen nero ja luonteenpiirteinä pohdiskelija, synkistelijä, taiteen ystävä ja palkintopiirteenä tyytyväinen taapero. Benjaminilla on muuten melko kimeä naismainen ääni, saas nähdä muuttuuko se aikuistuessa :D


Oceanit viettävät syntymäpäiviä yleensä ihan vain perheen kesken, ilman sen suurempia juhlallisuuksia (ja ilman ylimääräistä rahan menoa). Tämä sopi myös Benjaminille hyvin.

Heti kakkukahvit juotuaan Benjamin ryhtyi treenaamaan pianonsoittotaitojaan, hän tahtoi tulla vähintäänkin yhtä hyväksi kuin mummonsa aikoinaan.


Nyt kun Benjamin oli kasvanut, Viivi joutui tyytymään omaan seuraansa enemmän. Hän oli hyvin tunnollinen oppilas, eikä Esan liiemmin tarvinut neuvoa tytärtään.

Liekö kasvien edessä leikkimisellä ollut vaikutusta, mutta puutarhassa oli alkanut tapahtua kummia. Esa oli kaikessa hiljaisuudessa onnistunut kehittämään lehmäkasvin marjan.


****

Toivottavasti tykkäsitte ja osa ei ollut liian hajanainen, vaikka sitä tuli tehtyä monessa eri osassa.

Ja oletteko huomanneet, että Sims 4:ssa voi muokata myös simien hampaita! Vaihtoehtoja on kuusi, tässä Esa esittelee kultahampaita.

4 kommenttia:

 1. Hei, oletko vielä maisemissa. Tähän olisi kiva saada jatkoa :)!

  - Jadeleine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tarinaan on kyllä tulossa jatkoa jahka kiireet vähän hellittävät :) Aika on ollut kortilla, kun on ollut muutto ja työharjoittelua. Jouduin myös tekemään uuden origin-tilin ja lataamaan pelin uudelleen, joten pitäisi jaksaa selvittää, miten saan Oceanit uusille tunnuksille :'D

   Poista
 2. Haha, perheellä on varaa kolmeen kemistinpöytään, mutta ei synttäreihin? ;) Taitaa joku lapsista olla vähän lellikki... :D

  VastaaPoista